لهستان

مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان در مقایسه با سایر کشورها امروزه در حال افزایش است و این در حالیست که این کشور از تنوع قومی کمی برخوردار می‌باشد ؛ لهستان عضو اتحادیه‌ی اروپا و منطقه‌ی شینگن است و متقاضیان مهاجرت به لهستان با دریافت اقامت این کشور می توانند به تمامی کشورهایی که عضو شینگن هستند ، آزادانه سفر کنند ؛ علاوه بر این ، مهاجرت به کشور لهستان و دریافت پاسپورت آن ، باعث می‌شود تا بتوان بدون ویزا به 161 کشور دنیا سفر کرد ؛ سوالاتتان را در خصوص مهاجرت به انگلستان با کارشناسان آی مهاجرتی در میان بگذارید.

میزان جرم و جنایت در کشور لهستان بسیار پایین است و هزینه های زندگی در این کشور مناسب هستند و لهستان از سال 2018 به بعد ، به عنوان یکی از مناسب ترین مقاصد مهاجرتی برای ایرانیان شناخته شده است و از نظر ایرانیان زندگی در لهستان دارای وضعیت خوبی است ؛ این کشور از تاریخچه ای بسیار طولانی برخوردار است که اطلاعات به روز و کامل آن را می توانید در مقاله اطلاعات کشور لهستان بخوانید.

در مجموع ، میزان رضایت مهاجران نسبت به لهستان بیش از 89% بیان است که رقمی قابل توجه می باشد ؛ میزان مالیاتها در کشور لهستان پایین است و مالیات شرکتها 19% و مالیات فردی 16% در نظر گرفته شده است.

شهرهای پر جنب و جوش ، موقعیت های تجاری و شغلی گوناگون و همچنین اقتصادی رو به رشد ، از مهم ترین و جذاب‌ترین دلایل برای مهاجرت به لهستان می‌باشند ؛ همچنین در لهستان به واسطه وجود شرکتهای بزرگ بین‌المللی ، میزان کار و درآمدزایی هر ساله افزایش می یابد.

روش های قانونی مهاجرت به لهستان

برای مهاجرت به لهستان و دریافت اقامت دائمی و تابعیت لهستان از روش های مختلفی می توان اقدام نمود ؛ از روش های قانونی مهاجرت به لهستان می توان به موارد زیر اشاره نمود:

روش های قانونی مهاجرت به لهستان
  • مهاجرت به کشور لهستان با روش تحصیل
  • مهاجرت به کشور لهستان به واسطه سرمایه گذاری
  • مهاجرت به کشور لهستان از طریق ثبت شرکت
  • مهاجرت به کشور لهستان به واسطه‌ی ازدواج با شهروندی لهستانی
  • مهاجرت به لهستان با استفاده از روش کار
  • مهاجرت به کشور لهستان از طریق خرید ملک
  • مهاجرت به کشور لهستان از طریق پناهندگی

هر کدام از روش های بیان شده ، از شرایط و ضوابط خاصی برخوردار بوده و لذا متقاضی مهاجرت به لهستان با توجه به اهداف و وضعیت و شرایط فعلی خود می تواند از طریق یکی از این روش ها برای مهاجرت به لهستان اقدام نماید ؛ لذا بهتر است پیش از هرگونه اقدامی جهت مهاجرت ، اطلاعات مورد نیاز را در این رابطه کسب نمایید که موسسات مهاجرتی و از جمله آی مهاجر گزینه مناسبی در این خصوص می باشند.

پیش از توضیح روش های مختلف مهاجرتی ، ذکر این مطلب بسیار مهم است که پناهندگی یکی از خطرناک ترین روش ها برای مهاجرت است ؛ حال چرا؟

روش پناهندگی برای مهاجرت به لهستان

روش پناهندگی برای مهاجرت به لهستان از خطرناک ترین راه های مهاجرت به این کشور است ؛ لذا می توان گفت ، اقدام برای مهاجرت از طریق پناهندگی ، در ضمن این که شخص را دچار دردسرها و مشکلات فراوانی می کند ، احتمال رد شدن درخواست پناهندگی متقاضی توسط دولت لهستان نیز بسیار بالاست ؛ همچنین ، خطرهای جانی و مالی زیادی نیز فرد پناهنده را تهدید خواهد کرد.

حال چرا مهاجرت به لهستان از طریق روش های دیگر شامل این ریسک ها نمی شود؟ اصولا لهستان کشور پناهنده پذیری نیست و مهاجران صرفا جهت تحصیل ، سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و … برای مهاجرت به این کشور اقدام می کنند ؛ به طور کلی ، پناهندگی به معنای ترک کشور خود و ورود غیرقانونی به کشوری دیگر است که کاری بس دشوار و خطرناک می‌باشد و سالانه هزاران پناهجو در مسیر پناهندگی به کشورهای اروپایی جان و مال و سرمایه شان را از دست می دهند.

علاوه بر این که در روش پناهندگی ، سالم رسیدن پناهنده به کشور مقصدش اصلا مشخص نیست ؛ از بابت پذیرش در کشور مورد نظر نیز شخص مطمئن نمی باشد و حتی با دارا بودن مدارک لازم نیز امکان اخراج فرد از کشور وجود دارد.

دقت کنید که در صورت تایید مدارک ارائه شده توسط شخص پناهنده ، پاسپورتی ویژه پناهنده‌ها به وی تعلق می‌گیرد ، اما اگر درخواست پناهندگی پناهنده رد شود ، شخص باید کشور لهستان را ترک کند و دیگر حق بازگشت به خاک لهستان را نخواهد داشت.

اخذ اقامت لهستان از طریق تحصیل

ویزای نوع D ، اجازه اقامت یک ساله‌ی لهستان را به دانشجو خواهد داد ، لذا اگر مدت تحصیل شخص بیش از 1 سال طول بکشد ، می بایست جهت تمدید اقامت موقت لهستان اقدام نماید ؛ همچنین ، به فارغ التحصیلان پس از تحصیل 6 ماه زمان داده می شود تا در لهستان به دنبال شغلی مناسب باشند که این امر منجر به دریافت ویزای کار کشور لهستان می شود ؛ با دریافت ویزای کار این کشور ، امکان اقامت دائم لهستان نیز برای متقاضیان فراهم خواهد آمد.

اخذ اقامت لهستان از طریق تحصیل

به طور کلی ، اخذ اقامت لهستان از طریق تحصیل ، یکی از مقرون به صرفه‌ ترین و آسان ترین روش های مهاجرت به لهستان است ؛ اما زمانی که مهلت ویزای تحصیلی دانشجو به اتمام می رسد ، لازم است تا دانشجوی بین المللی مدارکی را که بتوانند ویزای خود را تمدید و یا تبدیل کند ، ارائه دهد ؛ لذا می بایست دانشجوی بین المللی جهت اخذ اقامت بعد از تحصیل در دانشگاه های لهستان دلایل قانع کننده ای ارائه دهد ؛ از دلایل اقامت بعد از تحصیل می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کار
  • تحصیل
  • سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • ازدواج
  • تولد نوزاد

برای آشنایی هر چه بیشتر با دانشگاه ها و رشته های تحصیلی در این کشور به مقاله تحصیل در لهستان مراجعه کنید.

اخذ اقامت لهستان از طریق کار

کار در کشور لهستان و دریافت ویزای کار این کشور به‌مانند سایر کشورهای اروپایی ، از شرایط خاصی پیروی می‌کند ؛ برطبق مقررات کشور لهستان ، متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارند ، می‌بایست در ابتدا از طرف کارفرمایی در لهستان پیشنهاد شغلی یا جاب آفر داشته باشند.

لازمه دریافت جاب آفر ، رزومه کاری و تحصیلی مناسب است ؛ به طوری که می بایست حداقل مدرک تحصیلی شخص کارشناسی و یا کارشناسی ارشد باشد ؛ سابقه‌ کاری که با رشته تحصیلی شخص مرتبط است نیز باید سه سال حداقل بوده و همچنین متقاضی باید دارای شرایط سنی مناسبی باشد ؛ حال اگر متقاضی شرایط نامبرده را دارا باشد ، می تواند رزومه‌ کاری خود را به کارفرمایی در این کشور ارسال نماید ؛ در صورتی که رزومه از طرف کارفرما مورد تایید قرار گیرد ، دعوت نامه ای برای متقاضی صادر خواهد شد.

بر اساس قوانین کشور لهستان ، کارفرما پیش از ارسال دعوتنامه ، باید آگهی استخدام شغل مورد نظر را در لهستان انتشار دهد ؛ در صورت یافت نشدن نیروی کار مورد نظر در این کشور ، وی می تواند دعوتنامه کاری را برای شخص متقاضی ارسال نماید.

به طور کلی ، متقاضیانی که قصد اخذ اقامت لهستان از طریق کار را دارند ، در صورت اشتغال به کار و پرداخت بیمه و مالیات ها ، بعد از 5 سال ، اقامت دائم این کشور را اخذ نموده و 2 سال بعد جهت اخذ پاسپورت لهستان می توانند اقدام نمایند.

روند اخذ اقامت لهستان از طریق کار

روند اخذ اقامت لهستان از طریق کار چگونه است؟ دقت کنید که کشور لهستان تابعیت دو گانه را قبول ندارد ؛ اما کارت اقامت دائم این کشور ، اعتباری 10 ساله دارد که پس از مدت 5 سال به فرد داده خواهد شد ؛ اولین کارت اقامت کاری کشور لهستان اعتبار1 تا 3 ساله داشته و متقاضی می ‌تواند با استفاده از شرایط کار در کشور لهستان مثل استخدام نیروهای لهستانی در شرکت خود ، ایجاد حساب و شماره‌ی مالیاتی و نیز پرداخت آن ها ، جهت اخذ کارت اقامت دائم این کشور اقدام نماید.

در صورتیکه 2 سال از اخذ کارت اقامت دائم لهستان و زندگی شخص بگذرد و متقاضی بطور مستمر به زندگی و کار در کشور لهستان بپردازد ، می تواند جهت اخذ تابعیت لهستان ، البته در صورت لغو تابعیت اول ، اقدام نماید.

اطلاعات جامع کار در لهستان را در مقاله لینک شده بخوانید ، مشاغل مورد نیاز ، قوانین حاکم بر بازار کار ، حداقل و متوسط حقوق و سایر اطلاعات به روز برای مهاجرت کاری به این کشور.

اقامت لهستان از طریق سرمایه گذاری

اقامت لهستان از طریق سرمایه گذاری چگونه است؟ کشور لهستان بعنوان یکی از جذابترین کشورهای اروپایی ازنظر سرمایه‌گذاری خارجی شناخته می‌شود و برطبق گزارش سازمان سرمایه‎گذاری جهانی UNCTAD ، ورودیهای مستقیم خارجی لهستان 13.2 میلیون دلار بوده است ؛ این کشور براساس رتبه‌بندی بانک جهانی ، در بین 140 کشور دنیا ، در رتبه 40 قرار گرفته است.

اقامت لهستان از طریق سرمایه گذاری

لذا متقاضیانی که می‌خواهند از طریق سرمایه گذاری در لهستان به این کشور مهاجرت کنند و کارت اقامت و شهروندی لهستان را اخذ نمایند ، لازمست تا حداقل سرمایه‌گذاری 100000 یورویی را در کسب‌و کارهای مشخص شده در لهستان داشته باشند ؛ دقت کنید که علاوه‌بر سرمایه‌گذاری می‌بایست متقاضی با مدیریتی درست ، به حداقل گردش مالی 15000 یورویی بصورت سالانه برسد.

در صورتیکه متقاضی قصد دریافت پاسپورت و حق شهروندی کشور لهستان را از طریق سرمایه‌گذاری در مسائل تجاری داشته باشد ، لازمست تا در این کشور برای حداقل سه سال زندگی کند و مالیاتها را بطور منظم بپردازد ؛ بدین معنا که شهروندان خارجی می‌بایست حداقل برای مدت ده ماه در سال در لهستان حضور داشته و اگر متقاضی تمایل به اخذ حق شهروندی لهستان ازطریق سرمایه‌گذاری را داشته باشد ، می‌بایست داشتن درآمدی قابل‌قبول و ثابت را از منابعی مثل سود سهام ، قرارداد کاری و دیگر منابع مالی به اثبات برساند.

در سرمایه‌گذاری به شکل نقدی ، مبلغ موردنظر از طرف متقاضی وارد پروژه‌های دولتی لهستان شده و این روش مهاجرتی می‌تواند در زمانی کم و بسرعت شرایط اقامت این کشور را برای متقاضی و همراهان وی فراهم سازد.

اقامت لهستان با ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی از روش های مهاجرت به لهستان است و اخذ اقامت لهستان با ثبت شرکت (اعم ازشرکت های سهامی عام و سهامی خاص با مسئولیت محدود) امکان پذیر می باشد ؛ این روش نسبت به سایر روش های سرمایه گذاری مشمول هزینه های کمتری است.

پس از ثبت شرکت و فعالیت هایی مداوم که این فعالیت ها توسط اداره کار و سیستم دولتی کشور لهستان بررسی می شود ، شخص می تواند جهت درخواست اقامت برای خود و خانواده اش اقدام نماید که در ابتدا اقامت یک ساله و پس از چهار سال با مشخص شدن تداوم داشتن فعالیت های شرکت به ثبت رسیده ، اقامت دائم کشور لهستان به سرمایه گذار و اعضای خانواده اش اعطا می شود ؛ بدین ترتیب ، امکان اخذ پاسپورت نیز برای وی فراهم خواهد آمد.

از مزایای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور علاوه بر اخذ اقامت لهستان این است که در این روش ، به حضور مداوم سرمایه گذار در لهستان نیاز نخواهد بود و همچنین امکان کار و تحصیل برای صاحب شرکت و اعضای خانواده وی در کشور لهستان و کشورهای اتحادیه اروپا امکان پذیر است.

هزینه ثبت شرکت و آغاز به کار در خصوص سرمایه گذاری در کشور لهستان مبلغ 100000 یورو حداقل می باشد ؛ اگر شما هم قصد مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری را دارید ، می توانید با آی مهاجرتی در تماس باشید و راهنمایی های لازم را از مشاورین متخصص این شرکت مهاجرتی دریافت نمایید ، مقاله ثبت شرکت در لهستان هم در همین سایت به شما عزیزان تقدیم شده که اطلاعات دقیق تر و جزئی تری به شما خواهد داد.

اقامت لهستان با خرید ملک

اقامت لهستان با خرید ملک به چه صورت است؟ مهاجرت به لهستان به واسطه‌ی سرمایه گذاری شامل روش های مختلفی است که خرید ملک یکی از این روش ها می باشد ؛ لذا با اجاره و خرید ملک در لهستان می توانید به این کشور مهاجرت کنید.

اقامت لهستان با خرید ملک

به طور کلی ، شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا از سال 2004 که کشور لهستان یکی از اعضای این اتحادیه شد ، می توانند به صورت آزادانه در این کشور ملکی را خریداری نمایند ؛ اما جهت خرید املاک و مستغلات کشاورزی هنوز هم به اخذ مجوز نیاز است.

متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا ، جهت خرید هر نوع ملکی در کشور لهستان ، می بایست مجوز لازم را دریافت نمایند ؛ از طرفی هم متقاضی به عنوان خریداری خارجی می بایست ارتباط خود را با کشور لهستان به اثبات برساند که این ارتباط می تواند به معنی دارا بودن کارت اقامت لهستان ، ثبت شرکت در کشور لهستان ، اشتغال در لهستان و یا حتی ازدواج با تبعه ای لهستانی باشد ؛ به این نکته دقت کنید که خرید ملک در کشور لهستان به معنای اخذ اقامت این کشور نیست.

وکیل مهاجرت به لهستان

اگر به فکر مهاجرت به لهستان بوده اید ، شاید عنوان وکیل مهاجرت به لهستان به گوشتان خورده باشد ؛ اما آیا برای مهاجرت حتما باید از طریق وکیل مهاجرت اقدام نمود؟ دانستن این موضوع که اصلا وکیل مهاجرت در ایران و اروپا وجود ندارد ، ممکن است برایتان بسیار جالب باشد ؛ زیرا در رشته حقوق ایران ، گرایشی با نام مهاجرت اصلا به چشم نمی خورد ؛ پس واضح است که وقتی گرایش مهاجرت وجود نداشته باشد ، پس مشاغلی نظیر وکیل مهاجرت چگونه می توانند وجود داشته باشد؟

لذا ، پیش از اقدام برای مهاجرت و مراجعه برای مشاوره در این خصوص لازم است تا بیش تر دقت کنید و در مورد اشخاصی که خود را وکیل مهاجرت می نامند بیش تر تحقیق نمایید.

حال عنوان وکیل مهاجرت از کجا آمده است؟ موضوع این است که در اداره مهاجرت کشورهایی نظیر استرالیا و کانادا به افراد دارای صلاحیت لایسنس داده می شود و این افراد با عنوان وکیل مهاجرت می توانند به فعالیت مشغول شوند.

موسسه مهاجرتی به لهستان

امروزه افراد زیادی به دلایل مختلف سعی در مهاجرت دارند ، اما برای داشتن مهاجرتی موفق چه اقداماتی لازم است؟ برای مهاجرت به لهستان ، می توانید از راهنمایی ها و مشاوره های یک موسسه مهاجرتی به لهستان استفاده کنید ؛ اما با توجه به این که در حال حاضر شرکت ها و موسسات مهاجرتی مختلفی در شهرها مشغول به فعالیت هستند ، به کدام یک می توان اعتماد کرد؟

به طور کلی ، موسسات مهاجرتی راهکارها و راه حل های خوبی را در خصوص مهاجرت پیش پای متقاضیان قرار خواهند داد و سعی می کنند تا روند مهاجرت بدون مشکل دنبال شود و متقاضی به مقصد مورد نظر خود دست یابد ؛ اما برای پیدا کردن یک موسسه مهاجرتی مطمئن و قابل اعتماد نیاز به تحقیق و بررسی است.

اگر قصد مهاجرت به لهستان را دارید ، پیشنهاد ما برقراری ارتباط با مشاورین مجرب آی مهاجرتی است ؛ آی مهاجرتی با به کارگیری مشاورینی با اخلاق و متخصص و ارائه مشاوره هایی مفید به خوبی توانسته رضایت مشتریان را به دست آورد ؛ آی مهاجرتی همواره سعی داشته همراه متقاضیان مهاجرت باشد و با استفاده از راهنمایی هایی ارزشمند توانسته شرایط مهاجرتی بدون دغدغه را برای متقاضیان مهاجرت فراهم آورد.

دقت کنید که نیاز به اخذ مجوزهای اعزام دانشجو و نیز کاریابی از طریق وزارت علوم و کار برای موسسات مهاجرتی نیست ، لهستان از جمله کشورهای مرفه دنیا است و با اخذ اقامت این کشور می‌توان به تمامی کشورهای عضو شینگن آزادانه رفت و آمد داشت ؛ افرادی که دارای اقامت کشور لهستان هستند ؛ می توانند ویزای استرالیا و آمریکا را راحت تر دریافت نمایند ؛ برای این که بتوان بدون کوچکترین مشکلی اقامت لهستان را اخذ نمود ، لازم است تا تمامی پروسه دریافت اقامت را از آغاز تا پایان کار با رعایت کلیه قوانین جمهوری لهستان پذیرفت.

سوالات متداول مهاجرت به لهستان

در این مقاله از آی مهاجرتی به موضوع مهاجرت به لهستان پرداختیم ، در صورت تمایل می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه ثبت کرده و پاسخ مشاوران ما را دریافت کنید.

میزان مالیات در لهستان چقدر است؟

میزان مالیاتها در کشور لهستان پایین است و مالیات شرکتها 19% و مالیات فردی 16% در نظر گرفته شده است.

آیا بعد از اتمام تحصیل می توانم در لهستان بمانم و کار کنم؟

به فارغ التحصیلان پس از تحصیل 6 ماه زمان داده می شود تا در لهستان به دنبال شغلی مناسب باشند که این امر منجر به دریافت ویزای کار کشور لهستان می شود ؛ با دریافت ویزای کار این کشور ، امکان اقامت دائم لهستان نیز برای متقاضیان فراهم خواهد آمد.

برای مهاجرت به لهستان از طریق کار ، چه پیش نیاز هایی لازم است؟

حداقل مدرک تحصیلی شخص کارشناسی و یا کارشناسی ارشد باشد ؛ سابقه‌ کاری که با رشته تحصیلی شخص مرتبط است نیز باید سه سال حداقل بوده و همچنین متقاضی باید دارای شرایط سنی مناسبی باشد.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای مهاجرت به لهستان چقدر است؟

متقاضیانی که می‌خواهند از طریق سرمایه گذاری در لهستان به این کشور مهاجرت کنند و کارت اقامت و شهروندی لهستان را اخذ نمایند ، لازمست تا حداقل سرمایه‌گذاری 100000 یورویی را در کسب‌و کارهای مشخص شده در لهستان داشته باشند ؛ دقت کنید که علاوه‌بر سرمایه‌گذاری می‌بایست متقاضی با مدیریتی درست ، به حداقل گردش مالی 15000 یورویی بصورت سالانه برسد.

هزینه ثبت شرکت برای مهاجرت به لهستان چقدر است؟

هزینه ثبت شرکت و آغاز به کار در خصوص سرمایه گذاری در کشور لهستان مبلغ 100000 یورو حداقل می باشد.

در صورتی که علاقمند به مهاجرت به لهستان هستید ، مشاوران آی مهاجرتی در دفاتر فعال تهران و شیراز همواره آماده راهنمایی و ارائه مشاوره هستند ، کافیست با ما در تماس باشید تا اطلاعات به روز مهاجرت به هر کشور را دریافت نمایید و یا با جستجو در سایت و مطالعه سایر مقالات ، بهترین و کامل ترین اطلاعات را کسب نمایید ؛ مقاله مهاجرت به آلمان هم می تواند اطلاعات خوبی در این زمینه به شما بدهد ، جهت مقایسه شرایط مهاجرت به کشور آلمان و لهستان مقاله لینک شده را بخوانید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *