مهاجرت تحصیلی به ترکیه

مهاجرت تحصیلی به ترکیه یکی از مورد علاقه ترین روش های مهاجرت به این کشور محبوبِ همسایه است که طی سالیان گذشته طرفداران زیادی داشته و ایرانیان بسیاری از این طریق به ترکیه نقل مکان کرده و پس از اتمام تحصیل ، با یافتن کار به موقعیت های خوبی رسیده اند.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

دفتر مهاجرتی معتبر در جنوب کشور

بله، چنان چه بتوانید از دانشگاه های این کشور بورسیه تحصیلی و یا هرگونه کمک هزینه اخذ نمایید؛ یقینا تحصیل رایگان در این کشور در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

بله، شما باید پس از پایان تحصیلات خود در این کشور شاغل شوید تا پس از مدتی و فراهم نمودن شرایطی معلوم به اقامت دائم ترکیه برسید.

بله، دانشجویان می توانند پس از اتمام تحصیل خود برای مجوز اقامت جهت جستجوی کار درخواست نموده و یک مجوز 1 ساله کسب کنند که قابل تمدید نمی باشد.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه نیاز به شناخت جوانب و موضوعات بسیاری دارد که در این مطلب تیم آی مهاجرتی آن ها را به شما ارائه خواهد کرد . مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در قدم اول نیازمند پذیرش در یکی از دانشگاه های این کشور است تا به شما فرصت یافتن کار و رسیدن به اقامت پس از اتمام دوره تحصیل را بدهد . با مطالعه عنوان تحصیل در ترکیه از صفر تا صد به خوبی از شرایط پذیرش و تحصیل در دانشگاه های مطرح مطلع شوید.

اقامت تحصیلی ترکیه می تواند در نهایت شما را به اخذ پاسپورت و تابعیت رسانده و به تمامی اهدافتان رنگ واقعیت بخشد . معمولا اغلب دانشجویان تلاش می کنند تا پس از پشت سر گذاشتن دوره دانشگاهی خود کشور بهتری را برای کار و یا ادامه تحصیل انتخاب کنند که نشان از رتبه بالای دانشگاه های این کشور دارد.

مراحل مهاجرت تحصیلی به ترکیه

شاید برای برخی از عزیزان سوال باشد که مراحل مهاجرت تحصیلی به ترکیه چگونه و به چه ترتیبی است؟

مهاجرت به ترکیه تحصیلی نیاز به پشت سر گذاشتن مراحل مشخصی دارد که اولین آن نیازمند اخذ پذیرش و قبولی در یکی از دانشگاه های این کشور در یکی از مقاطع کارشناسی تا دکترا است که در نهایت یک مدرک معتبر برای فرد به همراه دارد.

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه توسط پذیرش در دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی امکان پذیر می شود اما چنانچه به دنبال تمدید آن پس از تحصیل هستید ، باید نوع ویزای خود را تغییر دهید و به یک شغل دائمی دست یابید . در صورتی که پس از اتمام تحصیلات دانشجو بتواند در شغلی مناسب مشغول به کار شود ، ویزای تحصیلی به ویزای کار تبدیل شده و در نهایت منجر به دریافت اقامت می شود.

پس دقت کنید که مهاجرت تحصیلی به ترکیه در نهایت باید به اشتغال ختم شود، به همین خاطر بهتر است که دانشجویان در حین تحصیل به کار پاره وقت مشغول شوند تا با شرایط ، قوانین و فضای کاری این کشور هرچه بیشتر آشنا شده و بتوانند کارفرمایان مناسب جهت اشتغال پس از اتمام تحصیل را نیز بهتر بشناسند.

مقاله شرایط کار و مهاجرت کاری به ترکیه می تواند در یافتن شغل پس از پایان تحصیل بسیار مفید باشد و شما را با شرایط کار و کاریابی در این کشور کاملا آشنا سازد.

اقامت تحصیلی ترکیه

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه با پذیرش و قبولی در یکی از داشگاه های این کشور امکان پذیر است که به صورت یک ویزای اقامتی موقت برای دانشجویان صادر شده و مدت زمان آن نیز بستگی به مقطع تحصیلی و شرایط تحصیلی دانشجویان دارد.

دقت داشته باشید که پذیرش و قبولی در دانشگاه های این کشور در هر مقطع و هر دانشگاه ، تحت هر شرایطی که باشد؛ منجر به صدور اقامت دائم نمی شود و تحصیل در این کشور برای دانشجویان خارجی فقط با ویزا و اقامت موقت همراه است.

اقامت تحصیلی ترکیه محدود است و چنانچه موفق به یافتن کار و یا ادامه تحصیل در آین کشور نشوید ، دولت شما را مجبور به خروج و بازگشت به کشور خودتان می کند. مدت اقامت تحصیلی می تواند از 1 سال تا 7 سال با توجه به دوره تحصیلی متفاوت باشد.

برای رسیدن به اقامت دائم و سپس شهروندی باید حتما نوع ویزای خود را تغییر دهید که اولین قدم آن در طول دوران دانشجویی یافتن یک کار پاره وقت و ورود به جامعه این کشور است . مطالعه عنوان کار دانشجویی در ترکیه پاسخ خوبی برای تمامی سوالات شما در این باره است.

 
اقامت تحصیلی در ترکیه
شرایط مهاجرت تحصیلی به ترکیه

شرایط مهاجرت تحصیلی به ترکیه

یقینا جهت دستیابی به مهاجرت تحصیلی به ترکیه نیاز به فراهم نمودن شرایط مشخصی است که در وهله اول باید یک رزومه مناسب و قوی جهت پذیرش در دانشگاه و رشته مد نظرتان تهیه کرده و با ارسال آن قادر به پذیرش در دانشگاه شوید .

تنها دقت داشته باشید که باید از شرایط و مدارک مورد نیاز هر دانشگاه اطلاعات دقیق و به روزی به دست آورید؛ زیرا همواره این موارد در حال تغییر هستند.

پس از پشت سر گذاشتن این مرحله و اتمام تحصیلات خود همانطور که گفتیم باید در شغلی مناسب در این کشور استخدام و مشغول به کار شوید، حال اگر بلافاصله پس از دریافت مدرک شغلی را در دسترس نداشته باشید ، دولت باز هم به شما یک اجازه اقامت موقت 1 ساله را می دهد تا به جستجوی شغل پرداخته و در آن استخدام شوید؛ اما چنانچه موفق نشوید این مجوز قابل تمدید نبوده ، باید به کشور خود بازگردید.

حال اگر شغلی را بیابید و به استخدام درآیید؛ ویزای شما به ویزای کار تغییر کرده و یک ویزای 1 ساله موقت برایتان صادر می شود که می تواند در گام های بعدی به یک ویزای 3 ساله و پس از آن 6 ساله تمدید شود. 

در نهایت پس از 8 سال کار و اقامت متوالی در این کشور و پرداخت بیمه و مالیات خود می توانید اقامت دائم ترکیه را دریافت نمایید.

نمایش ویدیو درباره کاور وبینار تحصیل در ترکیه

وبینار تحصیل در ترکیه

جهت تحصیل در ترکیه شما باید مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته و از صفر تا صد جوانب این اقدام را بدانید ، از این رو کارشناسان متخصص ما تلاش نموده اند تا در این وبینار تمامی چالش های پیش رو را اعم از نقاط مثبت و منفی و راهکارهای لازم را برای شما عزیزان ارائه دهند.

پس از تماشای آن در صورتی که هرگونه سوالی برایتان وجود دارد با مشاورین ما در آی مهاجرتی تماس بگیرید.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه با مدرک دیپلم

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه در سنین مختلف و از طریق پذیرش در مقاطع گوناگون امکان پذیر می باشد؛ اما معمولا پر طرفدارترین سن مورد درخواست دانشجویان خارجی سن 18 تا 26 سال و برای تحصیل در مقطع کارشناسی می باشد که برای دانش آموزان کشورمان نیز بهترین گزینه ممکن است . زیرا شما در این دوره تازه به دوره دانشگاهی قدم خواهید گذاشت اما برای مراحل بعدی باید رزومه ای درخشان و سوابق تحقیقاتی بین المللی داشته باشید.

پس مهاجرت تحصیلی به ترکیه با مدرک دیپلم کاملا امکان پذیر بوده و می تواند زمان مناسبی باشد تا شخص تحصیلات تکمیلی خود را نیز در دانشگاه های این کشور پشت سر بگذارد . ضمن اینکه پس از اخذ مدرک لیسانس با توجه به نیاز بالای بازار کار اروپا به نیروی کار متخصص و باسواد؛ فرد این امکان را دارد تا حتی به این کشورها نقل مکان کرده و در آن جا کار کند.

البته بگوییم که مهاجرت تحصیلی به ترکیه حتی پیش از سن 18 سال و در دوره دبیرستان یا پیش از آن نیز می تواند ، امکان پذیر باشد اما توصیه ما این است که پس از پایان دوره دبیرستان می توانید با پذیرش در دروه های زبان این کشور به ترکیه مهاجرت و مدرک زبان معتبری را به دست آورده و برای ثبت نام در دانشگاه های آن اقدام کرد. در مقاله کالج ها و دوره های زبان ترکیه تمامی شرایط و مزایای اقدام به تحصیل از این طریق را توضیح داده ایم.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه با مدرک دیپلم
مدارک موردنیاز مهاجرت تحصیلی به ترکیه

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه

همانگونه که مهاجرت تحصیلی به ترکیه دارای مراحل مختلف و متمایزی می باشد، هر مرحله نیز نیازمند ارائه مدارک خاص خود نیز  هست . متقاضیان در ابتدای امر باید مدارکی را برای پذیرش دانشگاه و همچنین دریافت ویزای تحصیلی به سفارت ارائه کرده تا بتوانند پذیرش تحصیلی و در نهایت ویزای موقت تحصیل خود را اخذ نمایند.

ارائه مدارک تا رسیدن به پذیرش و اخذ ویزا یک مرحله بوده و پس از آن ارائه مدارک دیگر برای تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کاری مرحله ای دیگر است . این مدارک با توجه به شرایط و تحصیلات فرد و همچنین نوع مشاغل گوناگون، می تواند تفاوت هایی با یکدیگر داشته باشند که حتما توسط کارفرمایان اعلام می گردد.

برخی از مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه که قطعا از سوی تمامی دانشگاه ها درخواست می شود ، به شرح زیر می باشند:

  • پاسپورت با اعتبار کافی
  • مدرک زبان و داشتن تسلط لازم و کافی به زبان ترکی
  • ارائه ویزای تحصیلی به کارفرما
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده به کارفرما
  • انگیزه نامه و هدف از استخدام در شغل درخواستی
  • مدارک هویتی مانند کارت ملی و شناسنامه

طبق تجربه بالایی که در امر مهاجرت داریم، توصیه می کنیم که پیش از انتخاب یک روش مهاجرت حتما تمامی روش های موجود و شرایط شان را بررسی و سپس یک انتخاب قطعی و آگاهانه انجام دهید. مطلب روش های مهاجرت به ترکیه تمامی راه های قانونی مهاجرت به این کشور را خلاصه، دقیق و مفید به شما عزیزان ارائه می کند.

هزینه مهاجرت تحصیلی به ترکیه

یکی از مهم ترین بخش های مهاجرت تحصیلی به ترکیه که دانشجویان به آن اهمیت بسیاری می دهند ، را باید مربوط به هزینه مهاجرت تحصیلی به ترکیه بدانیم که به بخش های مختلفی تقسیم می شود. 

در قدم اول شما باید هزینه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی ( دریافت ویزا ، ترجمه مدارک ، هزینه بررسی مدارک ، بلیت هواپیما و غیره ) بپردازید.

در قدم بعد باید شهریه دانشگاه های خود و هزینه های زندگی را نیز بپردازید که معمولا با توجه به شهر و دانشگاه محل تحصیل به علاوه رشته ، مقطع و زبان تحصیل متفاوت خواهد بود و برای هر فردی مبلغی خاص را در بر می گیرد.

اما به طور کلی مقطع کارشناسی در دانشگاه های دولتی ترکیه 1000 تا 3 هزار لیر در سال و مقطع کارشناسی ارشد نیز 1500 تا 3500 لیر شهریه را شامل می شود که البته می تواند تا 100 لیر در سال نیز برسد.

علاوه بر هزینه تحصیل ، مهم ترین قسمت هایی که باید به آن هزینه های ویژه ای را اختصاص دهید ، شامل موارد درون جدول است:

شما در این مدت می توانید به کار دانشجویی نیز با میزان زمان و درآمدی محدود مشغول شوید تا کمک مخارجی را برای زندگی به دست آورید، مقاله هزینه های زندگی در ترکیه پس از مهاجرت را در سایت آی مهاجرتی بخوانید تا با جزئیات مخارج و هزینه های دانشجویان در این کشور آشنا شوید.

هزینه ها مبالغ
هزینه دریافت مجوز اقامت مجوز اقامت موقت 110 لیر+ماه اول 25 لیر و برای هر ماه بیشتر +5 لیر
هزینه صدور ویزا 55 تا 180 یورو به ازای ویزای یکبار ورود تا 3 بار ورود
هزینه اجاره آپارتمان 3000 تا 12000 لیر ماهانه
هزینه خوراک 2800 تا 3700 لیر ماهانه
هزینه پوشاک 10 هزار تا 15 هزار لیر سالانه
هزینه حمل ونقل 1500 تا 2000 لیر ماهانه
هزینه بیمه دانشجویی با توجه به نوع بیمه متفاوت اما باید حداقل 30 هزار یورو مخارج را پوشش دهد.
هزینه خدمات رفاهی 2000 تا 3000 لیر ماهانه
هزینه تفریح و سرگرمی 1000 تا 2500 لیر ماهانه
 

مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی به ترکیه

به هیچ عنوان اهمیت مشاوره و استفاده از تجارب کارشناسان، متخصصین و افراد با تجربه در زمینه مهاجرت تحصیلی به ترکیه را دست کم نگیرید. این افراد تجربه دانشجویان بسیاری که برای این هدف اقدام کرده و نتایج که به دست آورده اند ، را در اختیار دارند و راهنمای بسیار خوبی برای شما خواهند بود تا بتوانید بدون هیچگونه اشتباه و هزینه اضافه به بهترین انتخاب و نتیجه ممکن دست یابید.

البته دقت به این موضوع بسیار مهم و حیاتی است که بهترین و باتجربه ترین موسسه مهاجرتی و مشاورین فعال در این زمینه را انتخاب و از آنان مشاورات لازم را دریافت نمایید. به همین خاطر بررسی کارنامه و سوابق آنان از اعم واجبات است و بهترین ملاک برای میزان اعتماد به یک موسسه و یا مشاور.

شما می توانید با تماس با آی مهاجرتی از مشاوره رایگان مهاجرت تحصیلی به ترکیه بهره مند شوید و با ارائه شرایط اولیه خود و ارتباط با مشاورین ما برای انجام مراحل بعد و دستیابی به این هدف بزرگ آماده شوید.

کارشناسان تیم خبره آی مهاجرتی در این مطلب درباره مهاجرت تحصیلی به ترکیه اطلاعات لازم را به شما ارائه کردند؛ برای کسب اطلاعات بیش تر در این باره یا دیگر روش های مهاجرتی با مشاورین ما در دفاتر مرکزی یا غرب تهران و یا همچنین دفتر شیراز تماس حاصل نمایید. 

 

مطالب زیر اطلاعات شما را در رابطه با تحصیل در کشور ترکیه افزایش خواهند داد، حتما این مقالات را مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rate this post
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه