روش های متنوعی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد که از میان آنها تحصیل و کار را می توان بهترین گزینه های ممکن دانست.
بله ، این افراد می توانند با داشتن ویزای تحصیلی و داشتن همراه و یا قیم در این کشور به تحصیل مشغول شوند.
جهت کار در کانادا می توانید با روش های زیر به ویزا برسید:
1. برنامه اکسپرس اینتری
2. اسکیل ورکر کانادا
3. برنامه حوزه آتلانتیک
4. نامزدهای استانی کانادا
ویزای توریستی به شما فرصت می دهد تا بتوانید به مدت 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشید و تفریح ، گردش ، دیدار خانواده و برنامه های این چنینی بپردازید.
برای مهاجرت به کانادا و داشتن یک زندگی راحت بهتر است تا حد امکان به زبان های انگلیسی و یا فرانسوی تسلط داشته باشید.
برای رسیدن به اقامت دائم کشور کانادا از طریق ازدواج باید فرآیند سکونت و زندگی با همسر طی 5 سال را پشت سر بگذارید.
بله ، روش های سرمایه گذاری در این کشور بسیار متنوع است که خرید ملک یکی از آنها است ، اما دقت داشته باشید که خرید ملک روش دریافت اقامت دائم و یا رسیدن به شهروندی نخواهد بود.
اقدام برای تحصیل و مهاجرت تحصیلی به کانادا میتواند روش مناسبی برای افرادی باشد که در حرفهای تخصص ندارند.
بله، اکثر برنامهها و روشهای مهاجرت قانونی به کشور کانادا امکان بردن همراه را نیز برای متقاضیان در نظر گرفتهاند.
برای اینکه بتوانید وارد برنامه اکسپرس اینتری کانادا شوید باید حداقل 67 امتیاز به دست آورید.
بله در صورتیکه در کشور خود به دلیل اقلیت مذهبی بودن و یا تغییر دین و مذهب مورد آزار و اذیت و یا خطرات جانی قرار گرفته باشید، میتوان برای پناهندگی در کانادا اقدام کرد.
سیستم آموزشی قوی: کانادا دارای سیستم آموزشی قوی و با کیفیت در سطوح مختلف تحصیلی است. تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای کودکان زیر 18 سال رایگان است و دانشجویان خارجی میتوانند در دانشگاههای مختلف کانادا به تحصیل مشغول شوند.
- امنیت بالا: کانادا یکی از امنترین کشورهای جهان است و نرخ جرم و جنایت در این کشور بسیار پایین اعلام شده است.
- فرصتهای شغلی: کانادا با کمبود نیروی کار ماهر در بسیاری از مشاغل روبرو است و این امر فرصتهای شغلی مناسبی را برای مهاجران واجد شرایط فراهم میآورد.
- خدمات رفاهی: کانادا از سیستم خدمات رفاهی قوی برخوردار بوده که این خدمات شامل بیمه درمانی، بیمه بیکاری، کمکهای مالی برای خانوادهها و افراد کمدرآمد و سایر خدمات میشود.
- آزادیهای مدنی: کانادا کشوری آزاد و دموکراتیک است و از آزادیهای مدنی بالایی برخوردار است.
- فرصتهای برابر: در کانادا، همه افراد فارغ از نژاد، مذهب، جنسیت و گرایش جنسی از فرصتهای برابر برای پیشرفت برخوردار هستند.
- هزینههای مناسب زندگی: اگرچه هزینههای زندگی در کانادا در مقایسه با برخی از کشورهای دیگر مانند ایران یا برخی کشورهای اروپایی بالاتر است، اما با توجه به کیفیت بالای زندگی، این هزینهها قابل توجیه هستند.
- امکان همراهی خانواده: در بسیاری از برنامههای مهاجرتی کانادا، امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 19 سال وجود دارد.
- پاسپورت قدرتمند: پاسپورت کانادا یکی از قدرتمندترین پاسپورتهای جهان است و به دارندگان آن امکان سفر بدون ویزا به بسیاری از کشورهای جهان را میدهد.
بهترین روش های مهاجرت به کانادا برای ایرانیان
انتخاب بهترین روش مهاجرت به کانادا برای ایرانیان به شرایط و ویژگی های فردی هر شخص بستگی دارد. با این حال، در حال حاضر برخی از راه ها در میان مهاجرین به عنوان محبوبترین و کارآمدترین روش ها شناخته می شوند و افراد بسیاری از طریق آن ها توانسته اند خود را به این کشور رسانده و در نهایت اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند . این روش ها را می توان شامل موارد زیر دانست:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| · مهاجرت از طریق تولد فرزند |
ممکن است که یک یا چند مورد از روش های بالا برای شخصی مناسب باشند، در این بین باید بررسی نموده که در نهایت کدام روش از تمامی جهات برای شخص بهترین گزینه می باشد. همچنین نباید انتظار داشته باشید که تمامی روش ها برای شما امکان پذیر باشد، زیرا شرایط شخصی شما تعیین کننده این امر هستند.
شرایط مهاجرت به کانادا زیر 18 سال
در رابطه با مهاجرت افراد زیر 18 سال به کشور کانادا، باید توجه داشته باشید که این افراد چون به سن قانونی نرسیده اند، شرایط مهاجرتی آنان با افراد بالای 18 سال تفاوت دارد. این افراد باید به همراه والدین یا سرپرست قانونی خود و یا با اجازه رسمی آن ها به کانادا مهاجرت کنند. شرایط افراد زیر 18 سال برای مهاجرت به کانادا طبق به صورت زیر است:- کودکان زیر 6 سال: به طور کلی، کودکان زیر 6 سال که همراه با والدین یا سرپرست قانونی خود مهاجرت می کنند و نیازی به اخذ ویزای جداگانه ندارند. آن ها می توانند با استفاده از ویزای والدین یا سرپرست خود به کانادا سفر کنند.
- کودکان بین 6 تا 17 سال: این گروه سنی به عنوان (Minor) شناخته می شوند و برای مهاجرت به کانادا به مجوزهای بیش تری نیاز دارند.آن ها باید از طریق یکی از برنامه های مهاجرتی که برای افراد زیر 18 سال در نظر گرفته شده است، اقدام کنند. رایج ترین برنامه ها برای این دسته افراد عبارتند از:
- ویزای تحصیلی: برای کودکانی که قصد تحصیل در مدارس کانادا را دارند.
- ویزای همراه: برای کودکانی که همراه با والدین یا سرپرست قانونی خود که قبلاً مجوز اقامت دائم کانادا را دریافت کرده اند، مهاجرت می کنند.
مهاجرت افراد بالای 50 سال به کانادا
افراد بالای 50 سال، برای مهاجرت به کانادا باید به برخی نکات توجه داشته باشند. مثلا برای این دسته از افراد، تحصیل در کانادا روش مناسبی جهت مهاجرت نیست و امکان صدور ویزا برای آنان از این طریق بسیار دور از دسترس است.
البته با این که به طور رسمی محدودیت سنی برای مهاجرت به این کشور اعلام نشده است، اما این کشور همواره سعی در جذب و ورود نیروهای جوان و کارآمد دارد.
همچنین این دسته از افراد در برنامه اکسپرس اینتری شرایط پذیرش سخت تری خواهند داشت و باید ویژگی های قوی از خود را ارائه دهند تا امکان مهاجرت برای آنان وجود داشته باشد.
اما اقدام از طریق روش های سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کارآفرینی و یا اخذ ویزای اسپانسرشیپ و سوپر ویزای کانادا می تواند روش های مناسبی برای مهاجرت این دسته از افراد باشد.
توصیه می کنیم حتما با مشاورین و افراد متخصص در این زمینه مشورت نموده و سپس برای مهاجرت اقدام کنید، تا بتوانید ارزان ترین و سریع ترین روش را برگزینید.
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در اولین قدم نیاز به اخذ پذیرش و قبولی در یک دانشگاه این کشور دارد تا در ادامه بتوانید به اقامت دائم این کشور برسید. ثبت نام در هر دانشگاه بر اساس قوانین و شرایط خود دارای مراحل خاصی بوده و از متقاضیان مدارک خاصی را درخواست می کند که اطلاع از آن ها مهم ترین قسمت ثبت نام می باشد.
در مقاله هزینه ها و شرایط تحصیل در کانادا ما تمام صفر تا صد پذیرش و ثبت نام در دانشگاه های این کشور را توضیح داده ایم. مهاجرت به کانادا پس از ثبت نام در دانشگاه فقط برای شما یک ویزای موقت تحصیلی را به همراه می آورد و به هیچ عنوان در ابتدا و به طور مستقیم امکان اخذ اقامت دائم وجود ندارد.
برای دستیابی به این هدف نیاز است که پس از اتمام تحصیلات خود در این کشور بتوانید شغلی مناسب را یافته و در آن استخدام شوید. با این کار ویزای تحصیلی به ویزای کار مبدل شده و می توانید پس از مدت زمان 5 سال که حداقل 3 سال آن را باید در کانادا اقامت داشته باشید به اقامت دائم برسید.
دقت کنید که ویزای کاری شما به مدت 3 ساله صادر می شود و در این مدت شما می توانید شغل خود را تغییر داده و در شغل های دیگری نیز به کار مشغول شوید. پس دقت کنید که دستیابی به اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل به طور غیر مستقیم امکان پذیر است.
با توجه به این شرایط پس انتخاب این روش به عنوان مطمئن ترین و ایمن ترین کاملا مناسب و صحیح می باشد که به صورت دقیق مشاورین ما در عنوان مهاجرت تحصیلی به کانادا به آن پرداخته اند که توصیه می کنیم مطالعه آن را از دست ندهید.
مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفه ای
اگر دارای مدرک فنی حرفه ای معتبری در رشته و حوزه ای خاص هستید، برای این که بتوانید از طریق آن به کشور کانادا مهاجرت نمایید، باید این مدرک را در این کشور معادل سازی نموده تا برای ارائه به هر مرکزی آموزشی و یا کاری معتبر بوده و به رسمیت شناخته شود.
متقاضیان می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا و یا اشتغال از طریق جاب آفر و همچنین برنامه اسکیل ورکر و یا برنامه های مهاجرتی استانی اقدام نمایند. دقت داشته باشید که اگر قصد اشتغال از این طریق را دارید، باید حتما حداقل 2 تا 3 سال سابقه کار مرتبط با مدرک خود و شغل مربوطه را نیز ارائه نمایید.
بهترین رشته ها برای مهاجرت به کانادا
بهترین رشته ها برای مهاجرت به کانادا دائما در حال تغییر است، زیرا تقاضا برای کارگران ماهر در این کشور بر اساس نیازهای اقتصادی در حال نوسان می باشد. با این حال، به طور کلی، برخی از رشته ها به طور مداوم تقاضای زیادی دارند و شانس بیش تری برای پذیرش مهاجران واجد شرایط دارند.
این رشته ها با توجه به سبک زندگی امروزه مردم و نیازهای جامعه می توانند همواره جز رشته های پر متقاضی بوده و همچنین جامعه نیز به متخصصین این حوزه ها نیاز خواهد داشت. بهترین رشته ها برای مهاجرت به کانادا در سال 2024 را می توان رشته های زیر معرفی کرد:
رشته | گرایش |
فنی و مهندسی | مهندسی عمران، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی نرم افزار، مهندسی نفت و گاز، مهندسی آی تی و مهندسی پزشکی |
پزشکی | پزشکی عمومی، جراحی عمومی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، سونوگرافی، جراحی قلب، متخصص داخلی، پرستاری، متخصص مغز و اعصای، متخصص اعصاب و روان و چشم پزشک |
علوم کامپیوتر | متخصصان علوم کامپیوتر، متخصص توسعه نرم افزار، مهندسی داده و هوش مصنوعی |
تجارت و اقتصاد | امور مالی، حسابداری، بازاریابی و مدیریت |
هزینه مهاجرت تحصیلی به کانادا
هزینه مهاجرت یکی از اصلی ترین مباحثی است که در امر مهاجرت به کانادا باید بررسی شود که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. اما در رابطه با هزینه مهاجرت تحصیلی به کانادا باید بدانید که اصلی ترین بخش آن مربوط به شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی می باشد. تحصیل در دانشگاه های کانادا رایگان نبوده و دانشجویان باید شهریه خود را پرداخت کنند.
البته باید دقت داشته باشید که شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی بسیار ارزان تر دانشگاه های خصوصی این کشور است. ضمن این که تحصیل در دانشگاه ها و رشته های مختلف، دارای شهریه ای متفاوت است که باید پیش از اقدام جهت ثبت نام از آن مطلع شوید. به طور کلی شهریه تحصیل در مدارس و دانشگاه های کانادا را می توان به شرح زیر در نظر گرفت:
مقطع تحصیلی | شهریه سالانه |
دبستان | 20 هزار دلار |
دبیرستان | 30 هزار تا 50 هزار دلار |
کالج | 15 هزار تا 20 هزار دلار |
کارشناسی | 15 هزار تا 30 هزار دلار |
کارشناسی ارشد | 12 هزار تا 35 هزار دلار |
دکترا | 10 هزار تا 30 هزار دلار |
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان
بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان را یک روش مناسب مهاجرتی برای خود می دانند که باید در این باره توجه داشته باشید که از این طریق والدین نمی توانند به اقامت دائم برسند، بلکه فقط قادر به دریافت ویزایی موقت هستند که همزمان با اتمام ویزای دانش آموز به پایان می رسد.
برای این امر فرزندان افراد باید در یکی از مدارس کانادا پذیرفته شده و موفق به ثبت نام شوند. در این صورت افراد باید ویزای تحصیلی یا ویزای دانش آموزی کانادا را دریافت نموده تا قادر به تحصیل در این کشور شوند. اما آن چه مهم است، افراد زیر 18 سال برای مهاجرت به کانادا و تحصیل در مدارس این کشور، باید یکی از والدین یا سرپرست و قیم قانونی آنان نیز در حین تحصیل در این کشور در کنار آنان باشد.
به همین خاطر در این جا والدین کودکان می توانند، به عنوان همراه ویزای کشور کانادا را دریافت کرده و همراه با فرزند خود به این کشور سفر کنند. البته در طول این مدت سرپرست یا والد کودک، نمی تواند در این کشور کار کند و برای این امر باید به طور جداگانه نسبت به اخذ ویزای لازم و مجوز کار اقدام نماید.
مهاجرت به کانادا با ویزای کاری
در ادامه مشاوره مهاجرت به کانادا به شما عزیزان باید بگوییم که مهاجرت به کانادا از طریق کار ارزان ترین روش مهاجرت بوده که از روز نخست می توانید درآمد نیز کسب کنید. همچنین از طریق این برنامه می توانید برای خود و خانواده تان از همان ابتدا اقدام به دریافت اقامت دائم نمایید. به طور کل مهاجرت کاری به کانادا از طریق روش های زیر امکان پذیر است:
- برنامه اکسپرس اینتری کانادا
- اسکیل ورکر کانادا
- برنامه حوزه آتلانیک
- نامزدهای استانی کانادا
در مقاله شرایط مهاجرت کاری و ویزای کار کانادا ما تمامی این روش ها را با جدیدترین جزئیات مدارک و قوانین لازم برای شما شرح داده ایم؛ حتما این مقاله را مطالعه کرده تا کاملا با این موارد آشنا شوید. یکی مناسب ترین روش ها داشتن جاب آفر یا همان دعوت نامه از سوی کارفرمایی کانادایی است که شما توانسته باشید خود را به استخدام وی یا شرکت آن درآورید.
اما روش های اکسپرس اینتری و اسکیلد ورکر نیاز بسیار مناسب و عالی است که در آن پذیرش بر اساس امتیازهای کسب شده از سوی هر متقاضی صورت می گیرد. البته روش اسکیلد ورکر خود یکی از زیر شاخه های اکسپرس اینتری است.
در این روش بر اساس شرایط متقاضیان به آنان امتیازاتی اعطا می شود و افراد دارای بالاترین امتیازات موفق به اخذ ویزای کار کانادا می گردند. جالب است بدانید که در روش اکسپرس اینتری کمتر از 1 سال و روش اسکیلد ورکر فورا اقامت دائم شما صادر می شود.
مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری
مهاجرت به کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) یکی از محبوب ترین و کارآمدترین روش ها برای افراد ماهر و متخصص است. این سیستم بر اساس امتیازدهی است و متقاضیان بر اساس سن، تحصیلات، تجربه کاری، مهارت های زبانی و سایر عوامل، امتیاز دریافت می کنند . این برنامه یکی از روشهای سریع برای مهاجرت به کانادا شناخته میشود که میتواند حتی طی 6 ماه یا کمتر شما را به این کشور برساند.
برای این که واجد شرایط ورود به استخر اکسپرس اینتری باشید، باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنید. افرادی که موفق به کسب حداقل امتیاز شوند، وارد استخر نهایی می شوند و در بین متقاضیان نهایی افراد دارای بالاترین امتیازات و سلاحیت برای مهاجرت به این کشور دعوت می شوند.
برنامه اکسپرس اینتری شامل 3 برنامه مهاجرتی میشود:
- کلاس تجربه کانادایی (CEC): مختص افرادی است که سابقه کار در کشور کانادا را دارند و دو برنامه دیگر سریعتر به نتیجه و جواب خواهد رسید.
- برنامه نیروی کار ماهر و متخصص (FSW): مختص به افرادی است که دارای تخصصی بوده و سابقه کار در خارج از کانادا را دارند.
- برنامه نیروهای فنی ماهر فدرال (FST): مختص به افرادی است که در یک حرفه تخصصی ماهر بوده و واجد شرایط هستند و پیشنهاد شغلی معتبر یا گواهی صلاحیت ارائه می کنند.
اما به طورکلی مهاجرت از طریق اسکیل ورکر کانادا چه شرایطی دارد؟ با یک کلیک بر روی این عنوان از آخرین تغییرات و شرایط لازم جهت اقدام از این روش آشَنا خواهید شد و در صورت نیاز نیز میتوانید با تیم آی مهاجرتی تماس حاصل نمایید.
برنامه مهاجرت استانی (PNP) کانادا
برنامه مهاجرت استانی (PNP) کانادا مجموعهای از برنامههای مهاجرتی است که توسط استانها و قلمروهای کانادا اداره میشود. این برنامهها به استانها و قلمروها اجازه میدهد تا مهاجرانی را که مهارتها، تجربه و تحصیلات مورد نیاز برای کمک به رشد اقتصاد محلی را دارند، انتخاب کنند.
الزامات و شرایط برنامه های استانی باتوجه به استان یا برنامهها متفاوت است. برنامه برخی از استانها با برنامه اکسپرس اینتری در یک راستا و همسو بوده و آنان نیروهای مورد نیاز خود را از طریق برنامه اکسپرس اینتری برمیگزینند، اما برخی برنامه جداگانه داشته و باید جداگانه برای آن ها اقدام کرد نظیر ایالت کبک.
لازم است خاطرنشان کنیم که هریک از استانها معمولا گروههای خاصی را مدنظر قرار میدهند که به آن نیاز دارند و طبق شرایط و الزامات خود اقدام میکنند. همچنین مدت زمان رسیدگی برای هر استان با دیگری متفاوت است که شاید 6 ماه تا 12 ماه به طول بکشد.
مهاجرت تجاری به کانادا
مهاجرت تجاری به کشور کانادا یکی از روشهای محبوب برای مهاجرت به این کشور است. این روش به افراد کارآفرین و صاحبان کسبوکار اجازه میدهد تا با سرمایهگذاری یا راهاندازی کسبوکار در کانادا، اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.
دولت کانادا برنامههای مختلفی را برای مهاجرت تجاری ارائه میدهد که هر کدام شرایط و الزامات خاص خود را دارند. این روش مزایای بسیاری دارد که در کنار بازار کاری و اقتصاد بزرگ و رو به رشد کانادا یک فرصت استثنایی و با پتانسیل بالا را پیش روی مهاجرین قرار خواهد داد . برخی از محبوبترین برنامههای مهاجرت تجاری کانادا عبارتند از:
- برنامه ویزای استارتآپ کانادا: این برنامه برای کارآفرینان نوآور است که قصد دارند یک کسبوکار جدید در کانادا راهاندازی کنند. برای دریافت این ویزا باید اثبات کنید که بیزنس شما کاملا جدیدو نوآورانه بوده و قادر به رقابت جهانی است.
- برنامه خوداشتغالی کانادا : این برنامه برای افراد ماهر و باتجربه است که قصد دارند در کانادا به طور خوداشتغالی کار کنند.
- برنامه سرمایهگذاری فدرال کانادا : این برنامه برای افراد ثروتمندی است که قصد دارند در کانادا سرمایهگذاری کنند. این برنامه بودجه مالی زیادی نیاز خواهد داشت.
اسپانسرشیپ کانادا
برنامه اسپانسرشیپ کانادا مناسب افرادی است که یکی از بستگان یا اعضای خانواده آنان در کانادا ساکن بوده و دارای اقامت دائم و یا شهروندی کانادا است. این افراد میتوانند با دریافت ویزای اسپانسرشیپ کانادا در کنار خانوادهشان در این کشور ساکن شده و در آنجا زندگی کنند.
طبق این برنامه شخص دارنده اقامت دائم و یا شهروندی کانادا میتواند همسر، فرزندان زیر 21 سال، پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ خود را به کانادا برده و ویزای اسپانسرشیپ برای آنان دریافت کند. البته این ویزا در صورتی صادر میشود که شخص متقاضی بتواند هزینهها و مخارج شخص اسپانسر شده را متقبل شده و آن را تامین نماید.
روند رسیدگی و صدور ویزا از این طریق بستگی به شرایط اشخاص و همچنین میزان درخواستها در سفارت کانادا دارد، اما معمولا 6 ماه زمان را باید برای آن درنظر گرفت و شخص فورا پس از صدور ویزا میتواند به کانادا نقل مکان کند. در عنوانی با نام نحوه مهاجرت از راه ویزای اسپانسرشیپ کانادا تمامی شرایط لازم و مدارک موردنیاز برای اقدام از این طریق را برای شما شرح داده ایم.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از بهترین راه های مهاجرت به کانادا را می توان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری معرفی کرد که یقینا همانطور که از اسمش مشخص است نیاز به بودجه و پشتوانه مالی خوب و قوی دارد. این روش معمولا مورد توجه افراد متملول قرار می گیرد که هدف اول آنان سرمایه گذاری و کسب درآمد می باشد و پس از آن دریافت اقامت و یا تابعیت.
دریافت اقامت کانادا با سرمایه گذاری از طریق روش هایی چون: ثبت شرکت در کانادا، اوراق پسانداز کانادا، صندوق قابل معامله در بورس، گواهی سرمایهگذاری تضمینی، سهام، خرید ملک و غیره امکان پذیر می باشد که هرکدام نیاز به یک بررسی اجمالی و شناخت کافی دارد که کارشناسان آی مهاجرتی در سایت و در مقاله سرمایه گذاری در کانادا تمام و کمال برای شما عزیزان توضیح داده اند.
شاید جالب باشد که بدانید در برخی از روش های سرمایه گذاری در کشور کانادا شما به حداقل 1 تا 2 میلیون دلار کانادا بودجه و سرمایه نیاز خواهید داشت. در انتها باید یادآور شویم که در حال حاضر امکان سرمایه گذاری در این کشور برای شهروندان کشورمان وجود ندارد و شما باید از روش های دیگر برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایید تا زمانی که این گزینه باز هم در اختیار ما قرار بگیرد.
حداقل سرمایه برای مهاجرت به کانادا
حداقل سرمایه لازم برای مهاجرت به کانادا با توجه به روش سرمایه گذاری به طور قابل توجهی متفاوت است و به برنامه مهاجرتی مورد نظر شما بستگی دارد. در حال حاضر، سه برنامه مهاجرتی اصلی بر اساس سرمایهگذاری در کانادا وجود دارد:
- برنامه سرمایه گذاری فدرال (Federal Investment Program): در این روش علاوه بر شرایط لازم، باید حداقل مبلغ 500 هزار دلار را برای سرمایه گذاری در دسترس داشته باشید.
- برنامه سرمایه گذاری استان کبک (Quebec Investor Program): این برنامه به حداقل بودجه یک میلیون و دویست هزار دلاری نیاز دارد .
- برنامه مهاجرتی کارآفرینی در استان کبک (Quebec Entrepreneur Program): این برنامه ارزان تر بوده و با سرمایه ای خداقلی با ارزش 200 هزار دلار می توانید برای آن اقدام نمایید.
شرایط و الزامات برنامه های مهاجرتی بر اساس سرمایه گذاری در کانادا به طور مرتب تغییر می کند، به همین دلیل مهم است که از آخرین اطلاعات به روز شده مطلع باشید. ضمن این که فرآیند مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می تواند پیچیده باشد، به همین دلیل اکیداً توصیه می شود که قبل از شروع فرآیند با یک وکیل مهاجرت یا مشاور معتبر مشورت کنید.
مهاجرت به کانادا با ثبت شرکت
شاید شما هم از جمله افرادی باشید که علاقه به مهاجرت از طریق ثبت شرکت در کانادا را دارید. این روش نیز یکی دیگر از بهترین راه های مهاجرت به کانادا و یکی از روش های سرمایه گذاری در این کشور است که نیاز به بررسی دقیق دارد؛ چون انواع مختلفی از ثبت شرکت با شرایط و مزایای گوناگون وجود دارد که باید کاملا شناخته شده و مناسب ترین انتخاب شود.
به همین خاطر مقاله ثبت شرکت در کانادا را به رایگان و با کامل ترین محتویات در اختیار شما قرار داده ایم. ثبت و راه اندازی شرکت در کانادا نیازمند یک بیزنس پلن قوی، قانع کننده و امکان پذیر می باشد تا مجوز آن و ویزای لازم جهت مهاجرت به این کشور برای شما صادر شود.
این ویزا به مدت 1 یا 2 ساله صادر خواهد شد و چنان چه هنوز شرکت پابرجا و در حال فعالیت بوده و شرایط مورد درخواست فراهم باشد؛ می تواند بازهم تمدید شده و در نهایت به اقامت دائم تبدیل شود. در صورتی که پس از 3 تا 5 سال اقامت و زندگی در کانادا، هنوز شرکتتان پابرجا بوده و در حال فعالیت باشد و تمامی موارد بیزنس پلن انجام پذیرفته و مالیات و حقوق کارگران و کارمندان پرداخت شده باشد شما قادر به اخذ اقامت دائم خواهید بود.
ضمنا بعد از گذشت 3 سال (1095 روز) در یک بازه 5 ساله از داشتن اقامت دائم و نیز داشتن حضور فیزیکی در این کشور، قادر هستید تا برای درخواست شهروندی کانادا اقدام نماید.
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای توریستی
ویزای توریستی کانادا به شما اجازه می دهد تا برای مدت زمان کوتاه، حداکثر 6 ماه، به این کشور سفر کنید و از جاذبه های گردشگری، دیدار با خانواده و دوستان یا شرکت در رویدادهای تجاری دیدن کنید. ویزای توریستی به شما اجازه کار، تحصیل یا اقامت دائم در کانادا را نمی دهد.
به همین خاطر اخذ ویزای توریستی را نمی توان یک روش مهاجرتی برای دریافت اقامت دائم معرفی کرد. با این حال، در برخی موارد، ممکن است بتوانید از ویزای توریستی خود برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا استفاده کنید و در نهایت به این هدف برسید.
مثلا شما می توانید در مدت حضورتان در این کشور شغلی مناسب یافته و برای دریافت ویزای کار اقدام کنید. همچنین اگر در مدت حضورتان در این کشور با شخصی مناسب آشنا شده و ازدواج کنید، می توانید برای دریافت اقامت دائم نیز اقدام کنید.
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج چقدر طول می کشد؟
البته با این که ازدواج با یک شهروند کانادایی را نمی توان یک روش مهاجرتی معرفی کرد، اما فرصتی است که شخص می تواند به اقامت دائم و تابعیت این کشور دست پیدا کند. هر چند پس از ازدواج به صورت خودکار به متقاضی تابعیت کانادا داده نمی شود ، اما فرد می تواند در این کشور با همسر خود زندگی کرده و با گذراندن فرآیند قانونی طی پنج سال برای اقامت قانونی کانادا درخواست دهد.
در مقالهِ اخذ اقامت کانادا از طریق ازدواج تمامی جزئیات، مراحل و شرایط این امر را شرح داده ایم. اما این امر که روند اخذ ویزا و مهاجرت به کانادا از این روش چقدر به طول خواهد انجامید، بستگی به مکان درخواست شما دارد. درخواست های درون مرزی معمولاً سریع تر از درخواست های برون مرزی پردازش می شوند.
- مدت زمان متوسط پردازش درخواست های درون مرزی حدود 8 تا 12 ماه است.
- مدت زمان متوسط پردازش درخواست های برون مرزی می تواند بین 12 تا 24 ماه باشد.
مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
کانادا عضو کنوانسیون 1951 ژنو در مورد وضعیت پناهندگان است و از این لحاظ متعهد به پذیرش پناهندگان میباشد. این کنوانسیون الزامیت بررسی درخواست پناهندگی و عدم بازگشت پناهنده را در این کشور ایجاد نموده و با در نظر داشتن مواد این کنوانسیون هیچ پناهندهای را به کشوری که در آن در معرض خطر، آزار و اذیت قرار دارد، بر نمیگرداند.
در همین ابتدا باید بدانید که این روش دارای خطرات، محدودیت ها و هزینه های نهان و بسیار بالایی است که جان و مال شما را تهدید می نماید و حتی در صورت دستیابی به آن نیز محدودیت های بسیاری را بر سر راه شما قرار می دهد . کارشناسان آی مهاجرتی هیچ گونه اقدامی را در این زمینه ارائه نداده و به شدت آن را منع می کنند.
درخواست پناهندگی در کانادا یک فرآیند طولانی و پیچیده است و متقاضی باید مدارک و شواهدی ارائه دهد که نشان دهد در کشور خود در معرض خطر آزار و اذیت قرار دارد. این مدارک میتواند شامل اسناد هویتی، مدارک پزشکی، شهادت شاهدان و سایر مدارک مرتبط باشد.
پس از بررسی درخواست پناهندگی، اداره IRCC تصمیم میگیرد که آیا متقاضی واجد شرایط پناهندگی است یا خیر. اگر درخواست پناهندگی متقاضی پذیرفته شود، به وی اقامت دائم کانادا اعطا میشود.
برای دریافت حمایت از پناهندگان در کانادا، باید نشان دهید که نمیتوانید به کشور تابعیت یا محل اقامت خود بازگردید؛ زیرا حداقل به یکی از دلایل زیر از آزار و شکنجه میترسید . از جمله مهمترین دلایلی که میتوان از طریق آنها شرایط پناهندگی در کانادا را برای خود فراهم آورد باید به موارد زیر اشاره کنیم:
دلایل پناهندگی | توضیحات |
نژاد یا ملیت | اگر افراد به نژاد یا ملیت خود در کشور محل اقامتشان مورد آزار و اذیت قرار بگیرند و یا خطرات مالی و جانی آنان را تهدید کند. معمولا این اتفاق برای افرادی اتفاق میافتد که به خاطر اقلیت قومی یا زبانی بودن در کشوری قرار دارند. |
دین و مذهب | در برخی موارد ممکن است افراد به خاطر قرار داشتن در یک اقلیت مذهبی و یا تغییر دین و مذهب خود در کشور محل اقامتشان مورد آزار و اذیت و یا حتی خطرات جانی و نا امنی قرار بگیرند. |
نظر سیاسی | اشخاص ممکن است به دلیل داشتن نظرات خاص سیاسی و یا فعالیت در احزاب سیاسی و یا مخالفت با دولت مورد آزار و اذیت و یا تهدیدهای جانی قرار بگیرند. |
گرایش جنسیتی | ممکن است افراد به دلیل تمایل جنسی یا جنسیت خود مورد خشونت قرار گرفته باشند یا به دلیل روابط خانوادگی خود از آزار و اذیت میترسند. |
معضل اجتماعی | ممکن است افراد به دلیل شرایط اجتماعی که در کشور آنان وجود دارد، دیگر قادر به زندگی در آنجا نبوده و این جان آنان را به خطر اندازد. این شرایط میتواند شامل جنگ، قحطی و غیره باشد. |
خطر شکنجه | ممکن است افراد به دلایل مختلف از سوی دولت یک کشور مورد شکنجه و آزار قرار گرفته تا اطلاعاتی را بروز دهند و یا از بروز اطلاعاتی خودداری نمایند. |
خطری جانی یا رفتار ظالمانه و غیرانسانی | شخص ممکن است با یک خطر شخصی روبرو باشد که عموم مردم با آن مواجه نیستند. به عنوان مثال، فرد فعالیتهای مجرمانه را به پلیس محلی خود گزارش داده و اکنون مجرمان وی را هدف قرار دادهاند. |
چه افرادی قادر به پناهندگی در کانادا نیستند؟
ممکن است این سوال نیز برای برخی از افراد وجود داشته باشد که در چه صورتی و یا چه کسانی قادر به دستیابی به پناهندگی در کانادا نیستند؟! باید بگوییم که از جمله مهمترین مواردی که باعث عدم دسترسی افراد به پناهندگی در کشور کانادا خواهد شد، شامل موارد زیر میشود:
|
|
|
|
|
|
|
پناهندگی در کانادا چقدر زمان می برد؟
شما پس از درخواست خود برای پناهندگی در کانادا در مرز کانادا به مدت 2 هفته وقت خواهید داشت تا فرمهای درخواست خود را تکمیل و به مراجع مربوطه ارائه دهید. پس از آن زمان جلسه برای تصمیمگیری مشخص خواهد شد و شما تا حداکثر 10 روز پیش از جلسه وقت دارید تا تمامی مدارک دال بر اثبات ادعاهای خود را تحویل دهید. در نهایت حداکثر تا 2 ماه بعد نتیجه قطعی به شما اعلام میشود. اما اگر در کانادا حضور دارید و به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید باید در یک جلسه تایید صلاحیت شرکت نمایید.
در این روش تا حداکثر 60 روز بعد تایید صلاحیت شما اعلام شده و زمان جلسه بررسی تعیین میشود که در اینجا نیز تا 10 روز پیش از جلسه باید تمامی مدارک دال بر ادعاهایتان را تحویل دهید. پس از جلسه 30 تا 60 روز زمان برده تا نتیجه قطعی به شما اعلام شود.
برای درخواست پناهندگی در کانادا، متقاضی باید در داخل کشور یا در مرز کانادا وارد شود. پس از ورود به کانادا، متقاضی باید در اولین فرصت به اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) مراجعه کرده و درخواست پناهندگی خود را ثبت کند. دقت کنید که پس از ثبت درخواست، بررسی نهایی و تصمیم قطعی بر عهده هیئت مهاجرت و پناهندگان کانادا (IRB) خواهد بود.
اگر از ایالات متحده می آیید و می خواهید در مرز کانادا درخواست پناهندگی کنید، باید بدانید که برخی محدودیت ها اعمال می شود. تحت حکومت کانادا – ایالات متحده توافق نامه کشور ثالث امن (STCA) و پروتکل آن، شما نمی توانید در مرز کانادا ادعایی داشته باشید و به ایالات متحده بازگردانده خواهید شد، مگر اینکه واجد شرایط استثنا در این توافق باشید.
STCA صرف نظر از اینکه ادعای خود را در یک پست مرزی رسمی زمینی مطرح کرده اید یا از بین پست های مرزی رسمی زمینی عبور کرده اید، برای شما اعمال می شود. جهت اطلاع از لیست استثناهای STCAبا کارشناسان آی مهاجرتی تماس حاصل کنید . اگر در کانادا ساکن هستید و مایل به درخواست پناهندگی میباشید، باید یک حساب پورتال در وب سایت مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) ایجاد کنید و سپس درخواست پناهندگی خود را به صورت آنلاین ارسال کنید.
هزینه مهاجرت به کانادا
یقیناً مطلع هستید که برای مهاجرت به هر کشوری نیاز به پرداخت هزینه هایی دارید. به خصوص که اگر مقصد شما کشوری چون کانادا باشد که جز مقاصد نسبتا گران در دنیا نیز شناخته می شود. البته همواره می توان با استفاده از تجارب و راهنمایی های متخصصین حوزه مهاجرت، هزینه ها را بسیار کاهش داد.
هزینه های مهاجرت به کانادا با توجه به روش های مختلف مهاجرتی و همچنین شرایط مختلف متقاضیان، برای هر فرد یا خانواده متفاوت می باشد و حتما پیش از اقدام باید مورد بررسی و محاسبه دقیق قرار بگیرد. هزینه های شما به دو بخش کلی تقسیم می شود:
- هزینه ها و مخارج امور مهاجرتی تا رسیدن به کانادا
- هزینه ها و مخارج شما پس از ورود به کانادا
در این بین برخی از موارد و مخارج وجود دارند که برای متقاضیان مختلف مشترک بوده و دارای نرخ مشخص و ثابتی هستند، نظیر: هزینه صدور ویزا، هزینه بلیت هواپیما، هزینه انگشت نگاری و غیره.
اما برخی موارد نیز با توجه به شرایط و اهداف افراد متفاوت می باشند، نظیر: هزینه ترجمه مدارک، هزینه شهریه دانشگاه، هزینه اجاره، هزینه خوراک و غیره.
جزئیات هزینه مهاجرت به کانادا
اما شما برای مهاجرت به کانادا چقدر پول نیاز دارید؟ در جدول زیر برخی از مهم ترین جزئیات هزینه مهاجرت به کانادا را مشاهده خواهید کرد، که البته با توجه به روش های مختلف، برخی از هزینه ها برای یک روش خاص در نظر گرفته می شود:
نوع هزینه مورد نیاز | مبلغ به روز(دلار کانادا) |
هزینه دریافت ویزا | 100 دلار توریستی، 150 دلار تحصیلی، 155 دلار کاری |
هزینه انگشت نگاری | 85 دلار 175 دلار برای درخواست خانوادگی 255 دلار جهت درخواست گروهی |
هزینه بلیت هواپیما تا کانادا یکطرفه | 22 تا 90 میلیون تومان |
هزینه ترجمه مدارک | 3 میلیون تا 10 میلیون تومان |
هزینه شهریه دانشگاه دولتی ( روش تحصیلی) | سالانه از 10 هزار تا حداکثر 30 هزار دلار |
هزینه شهریه دانشگاه خصوصی ( روش تحصیلی) | سالانه از 15 هزار تا 65 هزار دلار |
هزینه اجاره آپارتمان 1 خواب | 1,622.17 دلار |
هزینه اجاره آپارتمان 3 خواب | 2,602.93 دلار |
مخارج ماهانه یک فرد مجرد ( بدون اجاره منزل) | 1,232.9 دلار |
مخارج یک خانواده 4 نفره ( بدون اجاره منزل) | 4,430.1 دلار |
هزینه زندگی در کانادا
هزینه زندگی در کانادا با توجه به هر فرد یا خانواده می تواند متفاوت باشد و با توجه به شرایط، اصول و سبک زندگی هر شخصی مبلغی متفاوت را در بر گیرد. به همین خاطر در نظر گرفتن یا اعلام یک مبلغ دقیق برای هزینه های زندگی در کانادا غیر ممکن می باشد، اما می توان مقداری را به طور متوسط و یا به صورت یک بازه در نظر گرفت.
هزینه های زندگی در کانادا از عوامل مختلفی تشکیل می شود که از مهم ترین آن ها می توان به هزینه اجاره یا خرید مسکن، هزینه خوراک، هزینه پوشاک، هزینه حمل و نقل، هزینه خدمات و غیره نام برد. در ادامه این بخش ما مهم ترین موارد مربوط به هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا را به شما با جزئیاتی دقیق و در سال 2023 معرفی می نماییم.
هزینه اجاره و خرید مسکن در کانادا
مهم ترین بخش از مخارج زندگی در کانادا مربوط به هزینه های اجاره یا خرید مسکن است که همواره بیش ترین درصد از کل هزینه ها را در بر می گیرد. اما خوشبختانه در مقایسه با سایر کشورهای جهان به خصوص کشور همسایه یعنی آمریکا؛ هزینه اجاره و خرید مسکن در کانادا بسیار مناسب تر، مقرون به صرفه و ارزان می باشد.
نکته مهم دیگر در رابطه با هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا اینکه هزینه مسکن در شهرهای مهم و مهاجر پذیر همچون اوتاوا، تورنتو، ونکوور، مونترال و سایر شهرهای اصلی دارای تفاوت فاحش و قابل لمسی نسبت به سایر شهرهای کوچکتر و روستاهای کانادا است و این شهرها دارای هزینه مسکن گرانی نسبت به سایر مناطق می باشند که البته به دلیل وجود فرصت های شغلی بیشتر و تقاضاهای بالاتر از عرضه بازار می باشد.
ضمنا هزینه اجاره معمولا در مراکز شهر و قسمت های تجاری اداری نسبت به حومه و اطراف شهرها در کانادا بیش تر است . جدول زیر اجاره ماهانه در شهرهای مهم این کشور را به شما ارائه می دهد:
شهر | اجاره ماهانه آپارتمان 1 خواب در مرکز شهر | اجاره ماهانه آپارتمان 1 خواب در حومه شهر | اجاره ماهانه آپارتمان 3 خواب در مرکز شهر | اجاره ماهانه آپارتمان 3 خواب در حومه شهر |
اوتاوا | 1,284.74 دلار | 1,043.15 دلار | 2,077.60 دلار | 1,672.45 دلار |
مونترال | 1,069.92 دلار | 821.88 دلار | 1,881.90 دلار | 1,373.15 دلار |
کبک | 765.71 دلار | 641.48 دلار | 1,341.45 دلار | 962.01 دلار |
هزینه خوراک در کانادا
یکی دیگر از اصلی ترین قسمت های تشکیل دهنده هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا مربوط به هزینه های خوراک افراد یا خانواده ها در این کشور است که می تواند پس از هزینه مسکن ماهانه مبلغ قابل توجهی از درآمدها را به خود اختصاص دهد.
گفتنی است که هزینه خوراک در کانادا با توجه به ایالات مختلف به دلیل وجود هزینه ها و قوانین مالیاتی مختلف با یکدیگر تفاوت خواهد داشت و میزان هزینه خوراک نیز می تواند متغیر باشد که البته این میزان تفاوت زیاد نیست.
همچنین هزینه های خوراکی افراد یا خانواده ها با توجه به رژیم و عادات غذایی، اختلاف آداب و فرهنگ و غیره یقینا با یکدیگر تفاوت دارد؛ به همین خاطر نمی توان درباره هزینه خوراک در کانادا مبلغی دقیق را برای تمامی افراد یکسان در نظر گرفت.
در مجموع به طور متوسط هزینه خوراک یک خانواده 4 نفره در این کشور ماهانه 936.40 دلار و برای یک فرد مجرد 217.07 دلار در نظر گرفته می شود و جدول آخرین قیمت اقلام خوراکی در سال 2023 را نشان می دهد:
اقلام خوراکی | آخرین قیمت |
1 لیتر شیر | 1.99 دلار |
1 کیلو برنج | 3.10 دلار |
500 گرم نان | 2.34 دلار |
12 عدد تخم مرغ | 3.04 دلار |
1 کیلو پنیر | 10.77 دلار |
1 کیلو فیله مرغ | 10.82 دلار |
1 کیلو گوشت قرمز | 13.33 دلار |
1 کیلو موز | 1.38 دلار |
1 کیلو سیب زمینی | 2.33 دلار |
1.5 لیتر آب معدنی | 1.69 دلار |
1 شلوار جین (Levis یا مشابه ) | 27 تا 78 دلار |
1 لباس تابستانی در فروشگاه زنجیره ای ( زارا ، اچ اند ام و … ) | 19 تا 60 دلار |
1 جفت کفش دویدن نایک ( میان رده ) | 53 تا 112 دلار |
1 جفت کفش تجاری مردانه | 60 تا 150 دلار |
هزینه پوشاک در کانادا
هزینه پوشاک در کانادا سومین مورد مهم از موارد تشکیل دهنده هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا است که بستگی به سبک پوشش، میزان خرید پوشاک، نوع ارزان یا گران پوش بودن و عواملی دیگر دارد که بازه هزینه پوشاک را بسیار متفاوت می نماید.
جدول قیمت برخی از پوشاک نوع متوسط و معمول بازار کانادا را به شما نشان می دهد:
1 شلوار جین (Levis یا مشابه ) | 27 تا 78 دلار |
1 لباس تابستانی در فروشگاه زنجیره ای ( زارا ، اچ اند ام و … ) | 19 تا 60 دلار |
1 جفت کفش دویدن نایک ( میان رده ) | 53 تا 112 دلار |
1 جفت کفش تجاری مردانه | 60 تا 150 دلار |
یقینا افراد برند پوش سالانه باید مبلغ بسیاری را برای پوشاک خرج کنند؛ اما افراد با سلیقه ای معمولی به یقین هزینه بسیار پایین تر برای این بخش می پردازند. مهم این است که در کانادا تمامی برندها و انواع پوشاک برای انواع مصرف کننده وجود دارد و قیمت ها به صورت سراسری و تقریبا یکسان می باشند.
هزینه حمل و نقل در کانادا
کانادا یکی از پیشرفته ترین سیستم های حمل و نقل جهان را دارد و کیفیت و نظم حمل و نقل در این کشور بسیار بالا است. همچنین این کشور از کیفیت بسیار قابل تحسینی در سیستم حمل و نقل عمومی بهره می برد که باعث رونق بالای استفاده از آن در میان مردم به خصوص در شهرهای بزرگ و شلوغ که ترافیک های سنگین وجود دارد ، شده است.
امروزه هزینه حمل و نقل در کانادا با توجه به نیاز بالای شهروندان به جابه جایی های بسیار در طول روز و یا هفته مبلغ قابل توجهی را در بر می گیرد که باید آن را حتما در زمره هزینه های خود در نظر گرفت.
در شهرهای بزرگ کانادا وسائل نقلیه عمومی مختلفی همچون قطار، تاکسی، اتوبوس، تراموا و غیره وجود دارد که می توان از آن ها استفاده کرد و هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا را تا حد ممکن کاهش داد.
هزینه حمل و نقل به طور متوسط برای یک فرد شاغل یا محصل در این کشور می تواند ماهانه 100 دلار را در بر بگیرد؛ جدول هزینه حمل و نقل کانادا را به طور مختصر به شما ارائه می دهد:
بلیط یک طرفه ( حمل و نقل محلی ) | 2.43 تا 2.8 دلار |
مجوز ماهانه ( قیمت معمولی ) | 61.22 تا 67.20 دلار |
شروع تاکسی | 2.6 تا 4.5 دلار |
تاکسی 1 مایل | 1.20 تا 4.21 دلار |
تاکسی 1 ساعت انتظار | 28.22 تا 29.30 دلار |
بلیط مترو و اتوبوس | 2.4 تا 2.8 دلار |
بنزین ( 1 لیتر ) | 4.40 تا 6.40 دلار |
هزینه قبوض و خدمات در کانادا
از دیگر موارد مهم در هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا که باید مورد توجه قرار دهید، هزینه قبوض و خدمات در کانادا است که شامل هزینه های آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت و شارژ ماهیانه می گردد.
این هزینه ها نیز با توجه به میزان استفاده هر فرد یا خانواده از این خدمات یقینا با یکدیگر متفاوت خواهد بود.
اما به طور کلی همواره هزینه های قبوض در کشورهای قاره آمریکا یکی از مخارج اصلی محسوب شده و در برخی موارد معظلی نیز تلقی می شود.
مجموع قبوض ( آب ، برق ، گاز ، زباله ) آپارتمان 85 متری | 63.48 تا 185 دلار |
هزینه یک دقیقه مکالمه با تلفن همراه | 0.22 تا 0.45 دلار |
اینترنت ADSL خانگی با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه و حجم نامحدود | 44.90 تا 75 دلار |
ویدیو و پادکست هزینه زندگی و مهاجرت به کانادا
در این ویدیو می توانید میزان هزینه های زندگی در کانادا را با توضیحات مختصر و مفید مونا به خوبی متوجه شده و برآورد خوبی در این حوزه داشته باشید.
این ویدیو را تا انتها تماشا نموده و برای هرگونه جزئیات بیشتر مشاورین ما در دفاتر تهران و شیراز پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.
وبینار تحصیل در مدارس کانادا
از آنجا که کشور کانادا به عنوان یکی از مقصدهای محبوب مهاجران ایرانی به شمار می رود ، کارشناسان ما در آی مهاجرتی همواره در تلاشند تا ورود به تمامی مقاطع تحصیلی را برای شما علاقه مندان بررسی نمایند .
از این رو در این وبینار تحصیل در مدارس کانادا را برای شما به صورت دقیق بررسی نموده اند که توصیه می کنیم تا انتها آن را تماشا نموده و در صورت وجود هرگونه سوال با شماورین ما تماس بگیرید.
شرایط مهاجرت از ایران به کانادا در سال 2024
کانادا یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجران از سراسر جهان، از جمله ایران است. در سال 2024، کانادا همچنان به جذب مهاجران از طریق روش های مختلف، از جمله کارآفرینی، اکسپرس انتری، برنامه های استانی نامزد و حمایت از خانواده ادامه خواهد داد . تمامی این روش ها برای ایرانیان در دسترس بوده و جز بهترین روش های مهاجرت به این کشور شناخته می شوند. همانطور که تا این بخش گفتیم، هر روش مهاجرتی شرایط مختص به خود را نیاز خواهد داشت، اما برای تجربه یک مهاجرت موفقیت آمیز از ایران به کانادا،
علاوه بر شرایط خاص هر روش، باید شرایط زیر را نیز به طورکلی فراهم آورید:
- معتبر بودن پاسپورت: پاسپورت شما باید حداقل تا 6 ماه پس از تاریخ ورود مورد نظر شما به کانادا معتبر باشد.
- معاینات پزشکی: شما و اعضای خانواده تان باید معاینات پزشکی را انجام دهید و گواهی سلامت را به اداره مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) ارائه دهید.
- عدم سوء پیشینه کیفری: شما و اعضای خانواده تان نباید سابقه سوء پیشینه کیفری داشته باشید.
- اثبات تمکن مالی: شما باید ثابت کنید که از نظر مالی توانایی حمایت از خود و خانواده تان در کانادا را دارید.
- شرایط زبان: شما باید در یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی در سطح معینی مهارت داشته باشید.
برای مهاجرت به کانادا چه مدرک زبانی نیاز است؟
اگر می خواهید که مهاجرت آسان و دلچسب و در ادامه یک زندگی راحت در کانادا را تجربه نمایید، حتما باید زبان خارجه خود را تقویت کنید. باتوجه به محل زندگی خود در این کشور، شما باید به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی مسلط باشید که زبان انگلیسی در این کشور فراگیرتر است.
دقت داشته باشید که ارائه مدرک زبان معتبر به هریک از این دو زبان تاثیرات بسیار مثبتی در روند مهاجرت و اخذ ویزا دارد. البته در برخی از روش های مهاجرتی الزامی است که مدرکی معتبر را ارائه نمایید. معمولا مهاجرت به کانادا با زبان فرانسه را برای اقامت و زندگی در استان کبک توصیه می کنند، وگرنه تسلط به زبان انگلیسی کاملا مناسب مهاجرت به این کشور می باشد.
وکیل مهاجرت به کانادا
مبحث مشاور و وکیل مهاجرت به کانادا با سایر کشورها متفاوت است؛ چون به طور قانونی ما در هیچ کشور دنیا به جز کانادا و استرالیا عنوان و حرفه ای تحت عنوان وکیل مهاجرت نداریم، اما در کانادا این شاخه در دوره هایی وجود دارد . ولی بازهم بگوییم که چنین تخصصی در کشورمان وجود نداشته و چنین ادعایی کلاهبرداری و غیر قانونی است.
معمولا در کشورمان منظور از این عنوان همان متخصصان و مشاوران مهاجرتی می باشد که در این زمینه فعالیت دارند . توجه داشته باشید که استفاده از وکیل مهاجرت به کانادا با اوضاع ارز در کشورمان بسیار گران و غیر قابل صرفه است، اما متخصصان و مشاوران باتجربه در موسسات مهاجرتی در کشورمان با تجاربی حتی بالاتر در این زمینه می توانند با هزینه هایی بسیار کمتر و ارزان تر شما را به هدفتان برسانند.
موسسات باتجربه می توانند بهترین راه های مهاجرت به کانادا را باتوجه به شرایط و مشورت شما برگزیده و از ابتدا تا انتهای نقل مکان و اسکان در این کشور در تمامی مراحل عهده دار امور بوده و پا به پای شما باشند. حتی در صورتی که علاقه به استخدام وکیل مهاجرت کانادایی دارید، می توانید نیمی از امور داخلی را به مشاوران و موسسات داخلی سپرده تا هزینه کمتری را بابت وکیل پرداخت نمایید.
برای بررسی تخصصی شرایط و مدارکتان جهت مهاجرت به کانادا، حتما با مشاورین متخصص آی مهاجرتی در دفاتر غرب و مرکزی در تهران و یا دفتر معالی آباد شیراز تماس حاصل کرده و زمان مشاوره خود را مشخص نمایید.
دقت داشته باشید که کشور کانادا در کنار استرالیا تنها کشورهایی هستند که در آنها وکیل مهاجرتی به طور رسمی و قانونی وجود داشته و به صورت معدود در دانشگاهها ارائه میشوند. اما باید دقت کنید که فعالیت این وکلا فقط در کانادا معتبر خواهد بود و در دیگر کشورها این افراد همان نقش مشاور را خواهند داشت و مدرک حقوقی آنها در حوزه مهاجرت اعتباری ندارد.
همچنین بهرهگیری از وکلا نیازمند پرداخت هزینههای گزاف و گرانی است. ضمن اینکه امر مهاجرت نیازی به فعالیتهای حقوقی ندارد و یک مشاور باتجربه و کسی که قوانین مهاجرتی را بشناسد و برای آنها راهکار داشته و تجربه رسیدن به موفقیت را در هریک از روشهای مهاجرتی داشته باشد، بسیار مفیدتر و مثمر ثمرتر از یک وکیل حقوقدان خواهد بود.
ویژگیهای وکیل مهاجرت به کانادا چیست؟
وکلای مهاجرتی به مانند دیگر حرفهها دارای انواع مختلفی هستند که در این بین شما باید بتوانید آنان را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین را انتخاب کنید. این افراد باتوجه به تجربه و سابقهای که دارند و همچنین میزان اطلاعاتی که از قوانین مهاجرتی کشور کانادا خواهند داشت دارای کیفیت خدمات گوناگونی هستند. وکیل مهاجرتی خوب باید بتواند بهترین راه و روش برای سفر و مهاجرت را بر اساس شرایط و بودجه افراد بیابد و بتواند روند انجام آن را نیز تسریع ببخشد.
همچنین وی باید قادر باشد عواملی که مانع و سد راه رسیدن به این هدف میشوند را حذف نماید و شانس موفقیت را به حداکثر برساند . از مهمترین ویژگیهایی که یک وکیل و مشاور مهاجرت به کانادا باید داشته باشد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بررسی هزینه وکیل مهاجرت به کانادا
در رابطه با هزینه مرتبط با وکیل و مشاور مهاجرتی باید بگوییم ممکن است در ابتدا این هزینه اضافی به نظر آید و لازم نباشد ، اما اکثر افرادی که از مشاور و وکیل مهاجرتی استفاده کردهاند، کاملا به این موضوع معترف هستند که استفاده از مشاوره و راهنماییهای این افراد توانسته آنان را از انجام مراحل اضافه و یا پرداخت هزینههای غیر نیاز و اضافه بازدارد و مهاجرتشان را ارزانتر کند.
اگر از مهاجران سوال کنید در نهایت با پرداخت دستمزد مشاور و وکیل مهاجرتی به کانادا، بازهم هزینههای آنان کمتر از مقداری شده است که قصد داشته خودشان به صورت جداگانه اقدام نمایند. همچنین توجه داشته باشید که مشاورین باید باتوجه به میزان همراهی و خدماتی که به شما ارائه میدهند و مراحل که به آنها میسپارید برای خود دستمزد در نظر بگیرند.
شماره تلفن وکیل مهاجرت به کانادا
بسیاری از علاقمندان مهاجرت به کانادا با اطلاع از حساسیت بالای این امر و همچنین نیاز به داشتن تجربه و تخصص کافی جهت انجام مراحل مهاجرت، خواهان انجام مراحل مهاجرتی خود توسط مشاورین و متخصصین این حوزه میباشند. البته استفاده از افراد خبره در این حوزه میتواند به انجام روند مهاجرتی شما سرعت بالاتری نیز ببخشد.
دفتر تهران : · 02144008427 · 02144027393 · 02191002525 | دفتر شیراز: · 07136342117 · 071323520 |
برای همین ما در ابتدای صفحه و همچنین در انتهای این مقاله شماره تماس با کارشناسان آی مهاجرتی را برای شما عزیزان قرار دادهایم تا بتوانید اطلاعات لازم را از آنان کسب نموده و یا وقت لازم جهت اخذ مشاوره خصوصی و بررسی تخصصی شرایط خود را از تیم ما دریافت نمایید. جهت دسترسی سادهتر نیز باز در ادامه شماره تلفنهای ما در دفاتر غرب و مرکزی در تهران و دفتر شیراز را مشاهده خواهید کرد.
2 دیدگاه در “روش های اصلی مهاجرت به کانادا 2024”
توی سال 2024 محدودیت جدیدی برای ایرانیان به وجود نیومده برای مهاجرت به کانادا؟
با سلام و درود
خیر ، تا به امروز هیچ محدودیتی برای ورود به ایرانیان به کانادا به وجود نیامده و شما می توانید از روش های متنوع قانونی مانند تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری و غیره برای ورود به این کشور استفاده کنید که کارشناسان ما جزئیات بیشتر رو در اختیارتون قرار می دهند.
ممنون از نظر شما