تخصص: متخصصان دندانپزشکی مانند جراحان دهان و فک و صورت، ارتودنتیستها و پریودنتیستها به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به دندانپزشکان عمومی دارند، به طور کل تخصص و حوزه فعالیتهای مختلف بر درآمد دندانپزشکان تاثیرگذار است.
تجربه: دندانپزشکانی که تجربه بیشتری دارند به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به دندانپزشکانی که تازه کار خود را شروع کردهاند، به دستخواهند آورد.
محل کار: دندانپزشکانی که در مناطق شهری بزرگ کار میکنند به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به دندانپزشکانی که در مناطق روستایی کار میکنند، کسب خواهند کرد. به طورکل درآمد دندانپزشکان در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود.
نوع مطب: دندانپزشکانی که مطب خصوصی خود را دارند به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به دندانپزشکانی که در مطبهای گروهی یا دولتی کار میکنند؛ به دست میآورند.
تعداد بیماران: تعداد بیماران یقینا بر درآمد موثر است، پزشکانی که در روز یا هفته تعداد بیماران بیشتری را معاینه و درمان میکنند به درآمد بالاتری نیز میرسند.
نوع خدمات ارائه شده: دندانپزشکانی که خدمات تخصصی مانند ایمپلنت دندان یا ارتودنسی ارائه میدهند به طور کلی درآمد بیشتری نسبت به دندانپزشکانی که فقط خدمات عمومی دندانپزشکی ارائه میدهند، به دست خواهند آورد.
مهارتهای بازاریابی: دندانپزشکانی که مهارتهای بازاریابی قوی دارند میتوانند تعداد بیماران خود را افزایش داده و در نتیجه درآمد خود را افزایش دهند. تبلیغات و بازاریابی این روزها در کانادا تاثیر بسیاری بر درآمد افراد میگذارند.
رضایت بیمار: دندانپزشکانی که رضایت بیمار بالایی دارند، میتوانند از طریق مراجعات و وفاداری بیماران، درآمد خود را افزایش دهند.
هزینههای سربار: دندانپزشکانی که هزینههای سربار بالایی دارند مانند اجاره مطب، حقوق کارکنان و هزینه تجهیزات، سود کمتری خواهند داشت.
بیمه: دندانپزشکانی که با شرکتهای بیمه قرارداد دارند، ممکن است درآمد کمتری نسبت به دندانپزشکانی که خدمات خود را به صورت نقدی ارائه میدهند، داشته باشند. همچنین نوع بیمه و شرکتی بیمهای که با آن طرف خواهید بود نیز بر درآمد تاثیرگذار است.