دودمان چین
در نهایت «دودمان چین یا دودمان کین» که هر روز قدرتمندتر می شد، دولت های دیگر را مغلوب کرد و بر آن ها مسلط گردید. نام امروزی سرزمین چین از نام همین سلسله گرفته شده است. در سال 246 پیش از میلاد، پادشاه نه ساله چین، چین شی هوانگ بر تخت نشست. او با حمایت مشاوران برجسته اش، خود را فرمانده ارتش نامید و دولت های پراکنده را یکی پس از دیگری مغلوب کرد.
وی در سال 221 پیش از میلاد، حکومتی مرکزی تأسیس کرد و خود را نخستین امپراتور چین نامید. او پس از دو حادثه ننگ آور شهرت بدی یافت که به همین خاطر دستور داد تعداد بسیار زیادی از کتاب های تاریخی و همین طور آثار کنفسیوس را در آتش بسوزانند.
تاریخچه پادشاهی چین می بایست به خواست او، از زمان تاجگذاریش به بعد نوشته می شد. همچنین شی هوانگ دی، دستور داد 460 نفر از دانشمندانی را که در برابر کتاب سوزی مقاومت کرده بودند، در دره ای بیرون از شهر، زنده به گور کنند.
در خلال این مطلب اطلاع از شرایط اقتصادی نیز می تواند در شناخت کشور و همچنین جهت کار و اهداف سرمایه گذاری بسیار مفید و کمک کننده باشد؛ کارشناسان آی مهاجرتی عنوان دانستنی های اقتصاد کشور چین را به رایگان در دسترس شما قرار داده اند.
خدمات و اقدامات شی هوانگ دی
شی هوانگ دی دستور داد که در سرتاسر قلمرو اش با خطی واحد که شامل 3000 نشانه بود نگارش شود. بدین ترتیب، در سراسر چین کتیبه های یادبود و سنگ نوشته هایی با خط واحد ساخته شد.
همین کتیبه ها و نشانه ها اساس خط امروزی چین را پدید آورده اند. همچنین امپراتور برای سرتاسر سرزمین چین، مقررات لازم الاجرایی وضع کرد.
خدمات و اقدامات شی هوانگ دی بسیارند مثلا به دستور او، واحد پول، واحدهای اندازگیری طول و وزن و حتی اندازه پهنای وسایل نقلیه یکسان شد.
شی هوانگ دی در پایتخت خود، شین یانگ، مستقر شد که در نزدیکی شیان، در استان شان شی بود.
امپراتور فرمان داد جادههایی ساخته شود که همه بخش های کشور را به پایتخت متصل کنند. این جاده مستقیم 50 متر عرض و 900 کیلومتر درازا داشته و به طرف شمال تا مرکز دشت مغولستان پیش روی داشته است.